Bine ati venit pe BestFish.ro
  • L-V : 09:00 - 16:00
  • 0739.625.782

Cart

Menu

Expedieri si returnari

Expedierea pachetului dumneavoastra

Pachetele sunt trimise in circa 2 zile lucratoare de la primirea comenzii si sunt expediate prin CURIER DPD cu sistemul de urmarire si livrare fara semnatura. Transportul este gratuit in toata Romania, atunci cand valoarea comenzilor este mai mare de 399 RON. In transport nu include si serviciul de verificare colet, astfel clientul putand verifica continutul comenzii acesta fiind taxat cu o taxa suplimentara de 3 lei.. Serviciul prin care sunt trimise coletele este ‘suplimentar-fragil’, iar toate comenzile sunt ambalate corescpunzator astfel incat ele sa fie bine protejate. Tarif standard pentru tot teritoriul tarii 19.97 Lei TVA INCLUS .

Tarif Bucuresti 19.97 Lei TVA INCLUS.

Tarif Romania 19.97 Lei TVA INCLUS.

Returnarea produselor

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art 13 alin(3) si art 14 din O.U.G Nr. 34/2014, in termen de 14 zile lucratoare incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator, iar in cazuri de produs nefunctional, transportul este suportat de BestFish.ro

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 zile lucratoare de la data informarii REFRESH NETWORK S.R.L. de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Societatea REFRESH NETWORK S.R.L. va putea trece la amanarea rambursarii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care REFRESH NETWORK S.R.L. nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul.